Opinie pacjentów

Napisz nowy wpis do księgi

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are obligatory.
Your E-mail address wil not be published.
For security reasons we save the ip address 54.162.164.86.
It might be that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve our right to edit, delete, or not publish entries.
Katarzyna SołtysKatarzyna Sołtys od Kielce wrote on 2 sierpnia 2017 on 17:59:
Mi biorezonans pomógł uporać się z alergią. Wiosną ciągle miałam zatkany nos a tu odkąd chodzę na tą terapię alergia ustała.
ŁukaszŁukasz od Katowice wrote on 14 kwietnia 2017 on 15:45:
Wiadomość testowa. Jeśli nie zostanie wyświetlona na stronie że komentarze są moderowane a więć zupełnie nie wiarygodne...
KrzysztofKrzysztof wrote on 30 maja 2015 on 11:47:
Witam.
Po ponad 2 letnich poszukiwaniach skutecznej metody diagnostycznej - badania krwi, rezonans magnetyczny i inne które dawały fałszywe lub niejednoznaczne wyniku - trafiłem do Biorezonansu w Tychach, dr. Stasiaka. Tutaj podczas badania wykryto 62 przypadki grzybów, pasożytów i inne, a co najważniejsze 4 formy borelii i 2 stwardnienia rozsianego. Leczenie rozpoczołęm w listopadzie 2015 roku, 2 razy w tygodniu i po 7 miesiącach badanie kontrolne wykazało 0 pasożytów wykrytych w pierwszym badaniu. Badanie kontrolne zaplanowałem sobie za 6 miesięcy. Już podczas leczenia wróciła mi chęć do życia, do działania i cieszenia się z każdego dnia. Chciałbym podziękować całemu personelowi za wsparcie i pozytywne podejście do pacjentów.
LucynaLucyna wrote on 29 maja 2015 on 08:54:
Pozbyłam się boleriozy!!! To cud. Dziękuję dr Stasiakowi i miłym Paniom za stworzenie takiego miejsca które daje nadzieję na wyleczenie tej okropnej i uciążliwej w skutkach choroby.Informację kieruję do niedowiarków - skorzystajcie z szansy wyleczenia swoich dolegliwości. Biorezonans działa!!! Można wyleczyć boleriozę i inne dokuczliwe schorzenia. Pozdrawiam wszystkich sceptyków.
Aleksandra KrzywaAleksandra Krzywa wrote on 4 czerwca 2014 on 12:48:
Podobno nie ma naukowych badań potwierdzających skuteczność biorezonansu.
DawidDawid wrote on 14 lutego 2014 on 15:08:
Wreszcie po 5 miesiącach wyleczyłem się z neuroboreliozy. Podziękowania należą się dr. Stasiakowi za pomoc w pozbyciu się choroby oraz panią za miłą obsługę. Trzeba wierzyć, że niemożliwe staje się możliwe!
UrszulaUrszula od paulka wrote on 29 lipca 2013 on 09:26:
Ja trafiłam do gabinetu Biorezonansu wraz z całą moją rodziną .Terapia trwała cztery miesiące po czym wszyscy odczuliśmy dużą poprawę .Mój synek miał duże problemy z alergią i słabą odpornością ,teraz czuje się całkiem dobrze a wyniki badań znacznie się poprawiły .Wszyscy jesteśmy zadowoleni i dziękujemy panu doktorowi Stasiakowi i miłym panią z gabinetu .
BogdanBogdan od Śleziona wrote on 3 lutego 2013 on 16:47:
Swoje wizyty u dr. Stasiaka rozpoczęliśmy pół roku temu.
Początkowo nieco bez wiary i przekonania, ale z nadzieją, dwa razy w tygodniu pokonywaliśmy trasę 80 km. Dziś po tych kilku miesiącach świętujemy zwycięstwo z chorobą. Wyniki badań mówią same za siebie-pokonaliśmy boleriozę bez antybiotyków i innych destrukcyjnych leków.
Dr.Stasiakowi oraz całemu zespołowi-Pani Adrianie oraz Pani Elżbiecie dziękujemy nie tylko za to zdrowie dziś, które mamy nadzieję da mi siły na kolejne lata, ale również za przesympatyczne przyjęcie podczas każdej wizyty.

Śleziona Bogdan
januszjanusz wrote on 25 lipca 2012 on 11:31:
19.08.2011 rozpocząłem leczenie u lekarza Jerzego Stasiaka na boreliozę .Nie będę się rozpisywał to po prostu działa
Zastosowałem się do jego zaleceń i wszystko się udało badanie krwi z dnia 13.07.2012 to potwierdziło.
Dziękuję całemu personelowi . Niech was Bóg wspiera w tym co robicie.
Janusz
H.H. od W. wrote on 21 kwietnia 2012 on 16:03:
Może terapia jest i dobra na różne wirusy, bakterie, grzyby. Ale niestety na choroby autoimmunologiczne nie działa.
Joanna P.Joanna P. wrote on 8 marca 2012 on 12:49:
Do Biorezonansu trafiłam w stanie opłakanym, w połowie września 2012r.( ogromne duszności, nigdy nie zdiagnozowana przez lekarzy astma alergiczna, bóle stawów, bardzo częste anginy, grypy, w tym żołądkowe (czasami 4 razy w różnych porach roku) przez ok 5 lat przeszłam wszystkie szczeble leczenia medycyną konwencjonalną - NFZ ( podstawowa, specjalistyczna, przych. wojewódzka, wizyty prywatne). Znaczącej poprawy niestety nie było. Skorzystałam z pomocy medycyny alternatywnej: bioterapia, homeopatia BSM. NIC. Medycyna chińska - 2 lekarzy - znikoma poprawa. Wszystkie wyniki badań , łącznie z badaniem za pomocą aparatu pod nazwą "oberon" - prawidłowe. Ataki duszności były coraz częstsze, długotrwałe i dokuczliwe. Do godz. 3 00 nad ranem przebywałam na powietrzu - rano do pracy. To naprawdę stało się trudne do zniesienia. Aż wreszcie natknęłam się na ogłoszenie Biorezonansu i zapaliło się dla mnie światełko w tunelu. Znalazłam się w innym świecie. Wreszcie znaleziono przyczyny moich dolegliwości. A było ich ok. 50, w tym grzyby, bakterie, wirusy, pasożyty. Moja terapia trwała ponad 5 miesięcy. Zastosowałam się do wszystkich zaleceń Pana Dr. Stasiaka, mogąc zawsze liczyć na wsparcie i "pomoc w zrozumieniu" całego CUDOWNEGO PERSONELU BIOREZONANSU, za co będę wdzięczna do końca mojego życia. Jeszcze raz BARDZO BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ. Gorąco polecam.
J.S.J.S. wrote on 6 września 2011 on 09:22:
Serdeczne Podziękowanie dla Pana J.Stasiaka i Pań asystentek za umożliwienie leczenia w Przychodni BIOREZONANSU.
W sierpniu 2010r. stwierdzono w moim organizmie wirusa HCV typu C. Rozpocząłem leczenie szpitalne przygotowując się do leczenia interferonem. Leczenie interfonem miałem rozpocząć w lutym 2011r. Przez przypadek dowiedziałem się o nowatorskim leczeniu falami elektromagnetycznymi w poradni Biorezonansu w Tychach. Natychmiast rozpocząłem zabiegi, które trwały 6 miesięcy, przyjąłem 48 zabiegów. Nastąpiło cofnięcie choroby, wirusa nie stwierdzono obyło się bez interferonu. Zachęcam wszystkich do skorzystania z tej formy leczenia jest bezbolesna bez, żadnych skutków ubocznych. Jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc.
ewaewa wrote on 27 lipca 2011 on 17:36:
Biegałam, latałam od gabinetu do gabinetu, od lekarza do lekarza i na nic się to nie przydało. Leczono mnie sterydami-było coraz gorzej czułam sie żle. Moja choroba jest nieuleczalna w/g niektórych opini lekarzy prasy i internetu. W wieku 30 lat zostałam prawie bez włosów-ŁYSIENIE PLACKOWATE. To dzięki BIORENOZANS wszystko wraca do normy i mogę się cieszyć zdrowiem. DZIĘKUJE I POLECAM!
gfgf od f wrote on 14 lipca 2011 on 14:25:
Byłam w ciężkim stanie jak dotarłam na Jaskowicką, teraz czuję się świetnie wróciłam do zdrowia nawet chyba nie pamiętam, czy kiedykolwiek się tak wspaniale czułam! lekarze rozkładali ręce nad moją pogłębiającą się anemią i było dużo bezskutecznych badań - nie zawsze przyjemnych! teraz mam świetne wyniki! ważne! wspaniałe pani, które tam pracują!
ArturArtur wrote on 1 lipca 2011 on 16:04:
Trafiłem do gabinetu jesienią 2010 ze stwierdzoną boreliozą, nie podałem jednak tego faktu podczas diagnostyki. Podczas badania potwierdziła się diagnoza, ale oprócz tego wykryte zostały inne moje dolegliwości, a właściwie drobnoustroje powodujące objawy z którymi wcześniej się zmagałem. Terapia trwała długo, wymagała ścisłej diety (nadal) i co najważniejsze przyniosła pozytywny efekt - zwycięstwo nad boreliozą.
K.H.K.H. wrote on 9 czerwca 2011 on 13:04:
Jestem dozgonnie wdzięczna mojej mądrej, wspaniałej pani doktor, która mnie tu skierowała oraz całej "załodze" Biorezonansu (z doktorem Stasiakiem na czele), dzięki którym pozbyłam się nie tylko boreliozy ale przy okazji wszystkiego, co mnie od wielu lat gnębiło.
Gorąco polecam terapię całościową. Nie żałuję teraz ani jednej złotówki ani godziny przeznaczonej na te zabiegi bo jest to po prostu cudowny, prosty, bezbolesny i tani sposób na uwolnienie się od wszelkich dolegliwości. No i ta atmosfera, tak odmienna od znanej nam z przychodni!!!

Zawartość tej strony wymaga nowszej wersji programu Adobe Flash Player.

Pobierz odtwarzacz Adobe Flash