Opinie pacjentów

Dodaj nowe ogłoszenie

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
32 wpisy.
Andrzej Andrzej z Pszczyna napisał/a 26 września 2018 o 22:06:
Ok. roku 2009 rozpocząłem leczenie boreliozy medycyną konwencjonalną (antybiotyki). Przez 5 lat ponawiane próby leczenia – nie dawały pożądanego efektu, zniszczyłem tylko żołądek. W 2014 r. trafiłem do dr J. Stasiaka. Wyniki badań przeprowadzane w tutejszym gabinecie potwierdziły obecność boreliozy, jak również wykazały inne liczne grzyby i pasożyty. Leczenie metodą biorezonansu trwało 11 miesięcy. Z dnia na dzień objawy choroby (apatia, nadmierna potliwość, bóle mięśni i stawów, zaniki pamięci) ustępowały a ja czułem się coraz lepiej.
Po zakończeniu leczenia - wyniki nie wykazały żadnych patogenów, a badania kontrolne przeprowadzane systematycznie przez ostatnie 2 lata w gabinecie dr Stasiaka, wciąż potwierdzają ten fakt! BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ Panu Doktorowi Jerzemu Stasiakowi i całemu Personelowi za powrót do otoczenia! Dla osób chętnych potwierdzenia skuteczności mojego leczenia pozostawiłem w gabinecie Pana doktora numer telefonu.
Margaret Parker Margaret Parker z Castle Rock napisał/a 14 sierpnia 2018 o 12:27:
Witam, dowiedzialam sie od znajomej z Polski o istnieniu takiego leczenia, czy ktos wie, ggdzie w USA moglabym otrzymac takie leczenie, mieszkam w Colorado. Z gory dziekuje.
Beata Beata napisał/a 24 czerwca 2018 o 13:41:
Dzieki tej metodzie wiemy na co uczulony jest nasz syn. Jesteśmy dobrze przygotowani do walki z alergią.
Ania Kowalska Ania Kowalska napisał/a 24 lutego 2018 o 09:58:
polecam w 100% leczylam sie u nich duzo razy i za kazdym razem bardzo mila obsluga i profesjonalizm. polecam z calego serca wszystkim
Ana Bocha Ana Bocha napisał/a 22 lutego 2018 o 15:12:
Biorezonans sprawdził się przy diagnozie alergii u syna. Wyszło uczulenie na akryl i pleśni. Zrobiliśmy od razu odczulanie i katar znikł. Miło i bezboleśnie.
Mindenamifaj Mindenamifaj napisał/a 21 lutego 2018 o 09:08:
profesjonalna obsługa i przede wszystkim skuteczność!!! alergia wyleczona! 🙂
Patti Patti z Żagań napisał/a 12 stycznia 2018 o 19:30:
wyleczyli alergie!!!!!
magda magda napisał/a 7 stycznia 2018 o 16:10:
chodzę i widzę poprawę więc warto zaryzykować
Paulina Paulina napisał/a 3 stycznia 2018 o 20:15:
Mi biorezonans pomógł uporać się z DEPRESJĄ
marta marta napisał/a 10 listopada 2017 o 08:52:
wyleczono borelioze oraz skutecznie alergię .pomogli przy w depresji
Magda K. Magda K. z Gliwice napisał/a 8 listopada 2017 o 07:50:
biorezonans: super, wyleczyli mi bolerioze, jestem bardzo zadowolona i jak najbardziej polecam
Anna Shirley Anna Shirley z Katowice napisał/a 30 października 2017 o 16:20:
Dzięki biorezonansowi pozbył się alergii polecam gorąco
Marcin M Marcin M napisał/a 30 października 2017 o 11:05:
Witam polecam tą metodę wszystkim jest bezbolesna i skuteczna także warto skorzystać.
Paweł Paweł z Prus napisał/a 28 października 2017 o 12:48:
Bardzo polecam. Biorezonans pomógł mi uporać się z nerwobolami i bezsennością
Paulina Paulina z Kraków napisał/a 10 września 2017 o 03:37:
Korzystałam z tej metody w klinice Jedyne Zdrowie w Krakowie, aby pozbyć się alergii. Terapia przyniosła nieoczekiwane pozytywne skutki. Warto spróbować, zwłaszcza że terapia jest bezinwazyjna.
roman roman z sucha beskidzka napisał/a 7 września 2017 o 15:46:
Ja muszę się pochwalić że biorezonans skutecznie mi pomógł w zasypianiu, a miałem od dłuższego czasu problemy ze snem. Już po pierwszym zabiegu odczułem poprawę.
Katarzyna Sołtys Katarzyna Sołtys z Kielce napisał/a 2 sierpnia 2017 o 17:59:
Mi biorezonans pomógł uporać się z alergią. Wiosną ciągle miałam zatkany nos a tu odkąd chodzę na tą terapię alergia ustała.
Łukasz Łukasz z Katowice napisał/a 14 kwietnia 2017 o 15:45:
Wiadomość testowa. Jeśli nie zostanie wyświetlona na stronie że komentarze są moderowane a więć zupełnie nie wiarygodne...
Krzysztof Krzysztof napisał/a 30 maja 2015 o 11:47:
Witam.
Po ponad 2 letnich poszukiwaniach skutecznej metody diagnostycznej - badania krwi, rezonans magnetyczny i inne które dawały fałszywe lub niejednoznaczne wyniku - trafiłem do Biorezonansu w Tychach, dr. Stasiaka. Tutaj podczas badania wykryto 62 przypadki grzybów, pasożytów i inne, a co najważniejsze 4 formy borelii i 2 stwardnienia rozsianego. Leczenie rozpoczołęm w listopadzie 2015 roku, 2 razy w tygodniu i po 7 miesiącach badanie kontrolne wykazało 0 pasożytów wykrytych w pierwszym badaniu. Badanie kontrolne zaplanowałem sobie za 6 miesięcy. Już podczas leczenia wróciła mi chęć do życia, do działania i cieszenia się z każdego dnia. Chciałbym podziękować całemu personelowi za wsparcie i pozytywne podejście do pacjentów.
Lucyna Lucyna napisał/a 29 maja 2015 o 08:54:
Pozbyłam się boleriozy!!! To cud. Dziękuję dr Stasiakowi i miłym Paniom za stworzenie takiego miejsca które daje nadzieję na wyleczenie tej okropnej i uciążliwej w skutkach choroby.Informację kieruję do niedowiarków - skorzystajcie z szansy wyleczenia swoich dolegliwości. Biorezonans działa!!! Można wyleczyć boleriozę i inne dokuczliwe schorzenia. Pozdrawiam wszystkich sceptyków.

Zawartość tej strony wymaga nowszej wersji programu Adobe Flash Player.

Pobierz odtwarzacz Adobe Flash